Pagina's

woensdag 5 februari 2014

Gevulde paprika's

Een jaar of wat geleden waren manlief en ik aan het lijnen. We hadden besloten dat we koolhydraat-arm zouden gaan eten. Maar het moest wel lekker blijven en niet alleen een beetje sla. Toen heb ik dit recept ontdekt, wat we tegenwoordig met een beetje rijst eten. 







Ingrediƫnten (voor 2 personen)
·         2 rode paprika’s
·         1el ras el hanout (of andere kruiden naar smaak)
·         250gr rundergehakt
·         2 teentjes knoflook
·         1 tomaat
·         150gr geitenkaas of 1bol mozzarella

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180oC.
Snij het dakje van de paprika’s en maak ze van binnen schoon.
Bak in een beetje olijfolie het gehakt rul met de kruiden en de uitgeperste teentjes knoflook.
Snij ondertussen de tomaat en de kaas in kleine blokjes. Op het moment dat het gehakt klaar is, zet je het vuur laag en voeg je de tomaten en de kaas toe. Verwarm dit even mee.
Vul de paprika’s met het gehaktmengsel. Druk het stevig aan.
Zet het dakje op de paprika’s en zet ze in een ovenschaal of op een bakplaat in de oven.
Na 15 minuten in de oven zijn ze klaar.
Eet smakelijk!
Liefs, Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten