Ooooooo, wat is Nutella lekker!
Maar hoe zou het zijn om deze twee te combineren?
Lijkt dat je lekker, lees dan snel verder.
Ingrediƫnten
·
150gr roomboter
·
200ml melk
·
500gr lichtbruine basterd suiker
·
1tl vanille extract
·
200gr nutella
·
300gr poedersuiker
Bereidingswijze
Doe de melk en de boter in een diepe pan en verwarm
langzaam, zodat de boter smelt.
Op het moment dat de boter gesmolten is doe je er de suiker
bij en laat je dit oplossen.
Op het moment dat de suiker volledig is opgelost zet je het
vuur hoger en laat je het suikermengsel 2 minuten flink doorkoken. (Vandaar de
hoge steelpan, anders kookt het over)
Haal de pan van het vuur en meng hier de Nutella doorheen.
Roer goed door, zodat er een egale massa ontstaat.
Zeef de poedersuiker in een grote mengkom. Giet hier het
chocolademengsel over en roer het goed door, zodat er geen klontjes meer in
zitten.
Giet het chocolademengsel in een met bakpapier bekleedde
schaal.
Laat dit volledig afkoelen, desnoods in de koelkast.
Haal het als het afgekoeld is uit de schaal en snij het in
kleine blokjes. Maak deze blokjes niet
te groot, want het is erg machtig. Maar wel heel lekker.
En wat lag er een vloek over dit recept. Eerst plan ik het helemaal verkeerd waardoor ik het niet op tijd kon posten en daarna begeeft mijn camera het, waardoor ik geen foto's er van heb... Aaaarrgggjhhhhhh!!!! Ik besluit wel om het gewoon online te zetten, want het is echt heerlijk.
En wat lag er een vloek over dit recept. Eerst plan ik het helemaal verkeerd waardoor ik het niet op tijd kon posten en daarna begeeft mijn camera het, waardoor ik geen foto's er van heb... Aaaarrgggjhhhhhh!!!! Ik besluit wel om het gewoon online te zetten, want het is echt heerlijk.
Eet smakelijk!
Liefs Paula
Geen opmerkingen:
Een reactie posten